Program Keusahawanan Milagro Coffee Bersambut Meriah! 30 Pengedar SM bakal Jutawan Budi dan Jutawan Wang. Banyak Budi! Banyak Wang!

Antara yang hadir memberikan suntikan kemeriahan dan menyertai program Taklimat Rancangan Perniagaan dan Hala Tuju Milagro Coffee. Banyak budi banyak wang! Berbakti kepada komuniti dengan berkongsi kebaikan produk berkualiti di laluan keusahawanan berhemah dan berintegriti. Meraih kenyataan menjadi Jutawan Budi! dan Jutawan Wang!Encik Taufik mewakil Milagro Coffee memberikan penjelasan terperinci kepada peserta yang hadir mengenai Rancangan dan Hala Tuju Pelan Keusahawanan Milagro Coffee selain perkongsian teknik Close Sales yang menarik.Produk Milagro Coffee dengan reputasi utama produk berkualiti untuk kawal-cegah diabetes/hypertensi dll bersama Herba Patawali  segar. 

Peserta fokus dan ceria di program yang berlangsung secara santai itu. Rancangan perniagaan dengan kata kunci mengajak untuk menghidupkan keusahawanan berbakti kepada komuniti dengan menyebarkan kebaikan produk sebanyak mungkin membantu komuniti ke arah menjadi dan kekal sihat. Sangat ramai di luar sana yang tertunggu tunggu untuk dibantu oleh rakan usahawan Milagro Coffee yang secara asasnya menyebarkan kerjasama keusahawanan melalui pelan pelan berikut yang dioperasikan secara sistem trading dan networking konvensional (cara biasa) bergantung kepada kemampuan semasa dan keselesaan masing masing:

1) Pelan Pengedar SM
  2) Pelan Pengedar ST1
  3) Pelan Pengedar ST2
  4) Pelan Pengedar ST3
     5) Pelan Pengedar Agen
            6) Pelan Pengedar Dropship


Rakan usahawan serta pembaca yang berminat boleh memilih untuk bermula daripada mana mana pelan yang bersesuaian. Bagi yang mempunyai aliran modal yang kukuh, boleh memilih untuk bermula stabil di posisi Pelan Pengedar SM dengan modal permulaan RM 19,000.00. Aliran dan kawalan stok untuk pengedar seterusnya diletakkan di bawah kawalan urusan Pengedar SM.  Selain itu Pengedar SM dibekalkan dengan sistem tempahan/pembelian produk online yang efektif daripada Web Mall Avana Asia dll manfaat bonus serta insentif seperti pakej pelancongan dsbnya. Dengan adanya kesungguhan dan disiplin mencapai target jualan yang disasarkan,  Milagro Coffee menjangkakan Pengedar SM berupaya memperoleh pendapatan jutawan dalam masa yang singkat seiring menabur kebaikan menyebar informasi kebaikannya produk dalam komuniti setempat. Banyak budi banyak wang. Jutawan Budi! Jutawan Wang!


Selain itu, oleh kerana rancangan perniagaan ini berkonsep kebaikan menjana kebaikan, maka bagi rakan usahawan yang masih belum mempunyai modal permulaan yang kukuh dan sebagainya juga dipelawa menyertai pelan pengedar yang lain termasuk Pelan Pengedar Dropship (ambil tempahan tanpa modal besar dan beroleh komisyen). Ini bagi membolehkan rancangan perniagaan dan hala  tuju Milagro Coffee ini dihidupkan dan diimarahkan sebaiknya oleh semua lapisan masyarakat dan menempias kebaikan berpanjangan pada komuniti. Hasil ketekunan dan semangat keusahawanan yang ditunjukkan, Milagro Coffee sentiasa menaruh keyakinan rakan usahawan yang bermula dengan pelan pengedaran yang lebih bawah juga akan mampu naik taraf dan seterusnya meraih pendapatan jutawan berkadaran dengan aliran masa. Banyak budi banyak wang. Jutawan Budi! Jutawan Wang!


Antara barisan Pengedar SM dan Pengedar Stokis Milagro Coffee bersama Pengarah Pemasaran, Puan Salmah Hayan. Positif dijangkakan pertambahan pengedar daripada masa ke semasa dengan adanya bantuan pengiklanan berterusan daripada Milagro Coffee seperti pengiklanan billboard, pengiklanan radio dll. Banyak budi banyak wang. Jutawan Budi! Jutawan Wang!😂

Slot tayangan video iklan Milagro Coffee yang diviralkan di YouTube dll memberikan sedikit tempias pengiklanan. Pengiklanan seterusnya adalah siri pengiklanan billboard, pengiklanan radio dll yang bersesuaian bagi membantu barisan pengedar dan mewar warkan informasi produk kepada orang awam. Kelihatan juga barisan pelakon iklan video Milagro Coffee diperkenalkan. Kesemua mereka adalah staff Milagro Coffee sendiri.
Jemput menonton video iklan Milagro Coffee yang sedang diviralkan. Boleh juga share di mana mana yang bersesuaian agar informasinya dapat dimanfaatkan oleh lebih ramai orang. Terima Kasih.
Sokongan posing istimewa Miss Yien Yee, Web Mall Avana Asia.


Miss Yien Yee memberikan taklimat tentang sistem tempahan/pembelian online Web Mall Avana Asia


Sistem tempahan/pembelian online Web Mall Avana Asia yang dipakejkan sekali dengan pendaftaran Pengedar SM untuk membantu kelancaran urusan berkaitan pemantauan stok dll 


Sapaan mesra Staff Milagro Coffee Tabungan Infaq istimewa dan material pamer Milagro Coffee 


Program separuh hari bermula 11.30 pagi dan berakhir 6.30 petang, 12 hb November 2016 bertempat di Sani Hotel, Kuala Lumpur ini nyata memberi banyak kebaikan untuk setiap orang. Kami kongsikan juga ceritanya di sini agar lebih ramai yang mendapat kebaikan berpanjangan. Setiap daripada kita berhak membuat penilaian tersendiri dan kami alu alukan juga pembaca budiman mengakses informasi di posting informasi terdahulu (bahagian arkib blog) untuk informasi tambahan bila berkelapangan. Boleh juga 'Follow' blog ini untuk mendapat update secara automatik pada masa akan datang. Pembaca yang berminat untuk mendapatkan update automatik blog melalui Email juga boleh berbuat demikian dengan memasukkan alamat email dan 'submit' di ruangan khas penjuru atas blog ini. Banyak budi banyak wang. Jutawan Budi! Jutawan Wang!😂Untuk pertanyaan secara terus berkenaan pelan keusahawanan Milagro Coffee serta membuat lain lain pertanyaan yang berkaitan termasuk urusan pembelian online, boleh juga menghubungi:

Puan Salmah Hayan: 012-370 2676

Terima Kasih.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN