Pengiklanan Billboard Bantu Rakan Usahawaniaga Milagro Coffee!


Sesi fotografi pengiklanan billboard pada 1hb Disember 2016 bagi merekabentuk billboard pengiklanan produk Milagro Coffee. Ini membolehkan sebaran informasi yang lebih meluas ke kawasan kawasan tertentu.


Pihak Aqid Aqila Resources Sdn Bhd giat dan konsisten  merancang serta melaksanakan beberapa program pengiklanan jangka pendek dan jangka panjang untuk memastikan informasi berkaitan Milagro Coffee semakin tersebar berkadaran dengan masa.

Berkesinambungan dengan program Halatuju Pelan Keusahawanan Milagro Coffee yang diadakan di Hotel Sani, Kuala Lumpur pada 12hb November yang lepas, ini merupakan tindakan susulan kepada langkah membantu rakan usahawaniaga yang telah mendaftar serta akan mendaftar kemudian di dalam memberi suntikan kemeriahan tersendiri di sektor PKS (Perusahaan Kecil Sederhana) tempatan sambil menghidupkan program keusahawanan yang berdaya saing ini. Dengan adanya siri pengiklanan billboard ini, positif dijangkakan sebaran informasi produk dan jenama Milagro Coffee akan lebih meluas dan berupaya meraih lebih sokongan dan keyakinan pengguna akhir juga sekaligus membantu memudahkan kelancaran urusan usahawaniaga Milagro Coffee.Team dan crew fotografi bersama Puan Salmah Hayan, Aqid Aqila Resources Sdn Bhd.Informasi lanjut berkait Pelan Keusahawanan Milagro Coffee boleh diakses di arkib terdahulu blog ini. Pelan Keusahawanan Milagro Coffee ini yang secara asasnya adalah merupakan pelan perniagaan secara konvensional tidak melibatkan pelan pemasaran berbilang tahap yang kompleks. Melalui pelan ini rakan usahawaniaga bebas memilih pakej usahawaniaga yang bersesuaian dengan kemampuan dan komitmen semasa tidak ketinggalan sasaran atau target mencapai kebebasan kewangan masing masing. Dengan reputasi produk Milagro Coffee yang sangat baik untuk perkongsian sambil berbakti kepada komuniti kerana keupayaan dan keberkesanan di dalam kawalan diabetes/hypertensi dan lain lain disokong oleh Pelan Keusahawanan yang efektif, dijangkakan ramai Jutawan Budi dan Jutawan Wang bakal dilahirkan di laluan keusahawanan ini! Banyak Budi Banyak Wang! Jutawan Budi Jutawan Wang!😂


Pembaca budiman sentiasa dijemput mengakses informasi terdahulu bila bila berkesempatan. Untuk pertanyaan lanjutan mengenai Pelan Keusahawanan Milagro Coffee atau bertanya tanya informasi produk serta ingin membuat pembelian secara online atau melalui pengedar terdekat di kawasan anda, boleh juga menghubungi (whatsApp & Call):

Puan Salmah Hayan: 012-370 2676Boleh juga follow blog ini melalui email atau Google Plus di ruang penjuru atas kanan blog ini untuk mendapat notifikasi kemaskini dan lain lain.Terima Kasih.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN