BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI

BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI ? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI - Assalamualaikum wbt / Selamat Sejahtera semua ! Admin nak kongsikan pada semua tentang BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI ? Sebenarnya, kalau ikut cara yang betul, cara pemakanan yang teratur. Admin yakin, bacaan gula diabetes tuan /puan akan turun. Tapi tak sampai hipo. Tahukan? Insulin dan ubat diabetes kebanyakannya akan turunkan gula dengan mendadak dan akan buatkan penghidap diabetes akan hipo.

BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI ? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI

BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI


APAKAH ITU HIPO?


Apakah itu hipoglisemia?

Hipoglisemia bermaksud kejadian di mana individu mengalami tanda dan simptom yang berkaitan hipoglisemia dan pada waktu kejadian berlaku, paras gula dalam darah dikesan sebagai rendah. Tanda dan simptom hipoglisemia ini akan hilang apabila paras gula dinaikkan ke paras normal.

Hipoglisemia boleh terjadi apabila paras gula mencecah bawah 3.9 mmol/L (60 or 70 mg/dL) tapi seringkali individu hanya merasa simptom apabila mencapai aras 2.8 hingga 3.0 mmol/L (50 to 54 mg/dL).


Untuk pesakit yang menghidapi kencing manis, hipoglisemia boleh berlaku akibat ubat-ubatan kencing manis seperti insulin atau sulfonilurea. 


BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI

JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALIBERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI

-----------------

Macam mana nak minum MILAGRO COFFEE PATAWALI ini? Senang je nak minum MILAGRO COFFEE PATAWALI ini. Hanya dengan :-
  • Ambil 2x sehari.
  • 1 kali minum, 1 sachet.
  • Bancuh bersama-sama air panas atau suam 

LOKASI MILAGRO COFFEE PATAWALI

Kedai kami beroperasi di Shah Alam, SPACE U8, Bukit Jelutong. Tingkat 1, No.19 (atas kedai cermin mata UTAMA)BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALIBERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI

BERKESANKAH DIABETES TURUN DENGAN HERBA PATAWALI / RAJAWALI/ BATANG WALI? JOM TENGOK CARA MINUM MILAGRO COFFEE PATAWALI

.
.------------------------
Kopi Patawali No 1 Malaysia Dan Dunia
----------------------
Milagro Coffee - 7 dalam 1 kopi pracampur yang dicampur dengan kualiti yang tinggi daripada kopi arabika dan robusta dan dipertingkatkan dengan beberapa ekstrak herba khas seperti Tinospora Crispa, Halia, Lada Hitam dan Rock Salt. Hasil daripada gabungan herba ini mampu membantu pelbagai penyakit dan juga boleh meningkatkan sistem imun kita.
Herba utama yang digunakan dalam Milagro Kopi adalah Tinospora Crispa. Tinospora crispa merupakan tumbuhan jenis mendaki dan berada dalam tumbuhan keluarga Menispermaceae. Ia juga dikenali dengan pelbagai nama vernakular seperti "Patawali" atau "Akar seruntum" kepada orang Melayu (Malaysia). Ia boleh didapati di bahagian barat daya China ke Asia Tenggara termasuk India, Indonesia, Filipina dan Malaysia.
Tinospora crispa telah digunakan oleh ramai pengamal tradisional untuk pelbagai, seperti demam, tekanan darah tinggi, luka, cacing usus, jangkitan kulit, dan juga hiperglisemia. Selain daripada itu, Tinospora crispa juga digunakan dalam membantu menurunkan gula di kencing manis dalam bentuk ekstrak akueus disebabkan oleh kesan hipoglisemik yang boleh mengurangkan paras glukosa darah.


Harga termasuk pos untuk ke Semenanjung Malaysia :
1 kotak RM64 
3 kotak RM180

HARGA PROMOSI (LIMITED TIME) :-
===========================
10 kotak RM467 (jimat RM150)
32 kotak RM1200 (jimat RM640)

Boleh transfer ke CIMB Bank Aqid Aqila Resources Sdn Bhd : 8007995135
Atau boleh beli di LAZADA :Pengeposan immediately
Barang dalam sampai dalam masa 2-4 hari bekerja.
Segala pertanyaan, boleh hubungi 0192702676


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN