MILAGRO COFFEE PATAWALI DI ALHIJRAH B'FRENZ

MILAGRO COFFEE PATAWALI DI ALHIJRAH B'FRENZ - Assalamualaikum, Salam sejahtera buat semua. Berita baik untuk semua peminum MILAGRO COFFEE ! Terima kasih kerana setia bersama kami. Syukur, produk kami MILAGRO COFFEE akan disiarkan secara langsung (live) pada 8 Februari 2018, pada jam 12 tengah hari. 

Berita baik juga buat stokis kami kerana contact number stokis kami juga akan di pamerkan secara live di TV AL HIJRAH B'FRENZ ! Yang belum menjadai STOKIS kami. Jom sertai kami. Kerana kami akan bantu anda semua dari segi marketing !

MILAGRO COFFEE PATAWALI DI ALHIJRAH B'FRENZ


MILAGRO COFFEE PATAWALI DI ALHIJRAH B'FRENZ

Kopi MILAGRO COFFEE kami bukan kopi biasa. Ianya adalah KOPI dari EKSTRAK PATAWALI. Boleh baca kelebihan pokok PATAWALI di : https://ceritamilagrokopi.blogspot.my/2017/09/pokok-patawali-hasilkan-milagro-coffee-patawali.html


MANFAAT / KELEBIHAN MENJADI STOKIS MILAGRO COFFEE 


MILAGRO COFFEE PATAWALI DI ALHIJRAH B'FRENZ

Kalau semua nak tahu, menjadi STOKIS atau AGEN Milagro Coffee inilah yang PALING BEST ! Tak ada OFFER jadi AGEN atau STOKIS serendah harga kami ! Nak jana pendapatan dengan kami pada KOS PALING MURAH. Berbanding jadi STOKIS jenama barangan XYZ (contoh je ni ! ). Tak percaya??

AGEN SERENDAH RM400 (untung bersih RM150)
AJEN SERENDAH RM3314 (untung bersih RM672)

Produk minuman, yang memang ada demand ! Kopi dan ekstrak patawali yang bermutu TINGGI !

Kami juga tak biarkan ANDA terkontang kanting bersendirian. Kami bantu  anda dari segi MARKETING, bantu berikan LATIHAN, SEMINAR dan juga kit jualan.MILAGRO COFFEE PATAWALI DI ALHIJRAH B'FRENZ

Keterangan lanjut mengenai MILAGRO COFFEE PATAWALI. Boleh hubungi :

Telefon : 012-3702676 / 019-2702676Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN