MILAGRO COFFEE PATAWALI - KOPI PATAWALI YANG PERTAMA DI DUNIA DAN DI MALAYSIA

MILAGRO COFFEE PATAWALI - KOPI PATAWALI YANG PERTAMA DI DUNIA DAN DI MALAYSIA | Orang Malaysia familiar dengan nama Kopi Tongkat Ali. Tapi, mungkin jarang yang mengenali Kopi Patawali. Betul tak? Kopi Patawali baru sahaja masuk pasaran di Malaysia. Dan, Kopi Patawali yang pertama di dunia dan di Malaysia ialah dari MILAGRO COFFEE PATAWALI. Kami kini, sedang menggiatkan pemasaran Kopi Patawali secara besar-besaran. Insyaallah.

MILAGRO COFFEE PATAWALI - KOPI PATAWALI YANG PERTAMA DI DUNIA DAN DI MALAYSIAMILAGRO COFFEE PATAWALI  kopi patawali yang pertama di dunia dan di Malaysia. Adalah minuman alternatif yang sesuai untuk lelaki dan perempuan serta sesuai untuk semua peringkat umur.

ADA KELULUSAN HALAL - MILAGRO COFFEE PATAWALI, KOPI PATAWALI YANG PERTAMA DI DUNIA DAN DI MALAYSIA
Tak perlu khuatir dengan minuman MILAGRO COFFEE PATAWALI sebab kami telah ada SIJIL HALAL. Boleh semak DI SINI untuk semak STATUS HALAL kami.LOKASI BILLBOARD MILAGRO COFFEE PATAWALI, KOPI PATAWALI YANG PERTAMA DI DUNIA DAN DI MALAYSIA

Billboard MILAGRO COFFEE PATAWALI  telah berada di beberapa lebuh raya bertempat di :- 


LOKASI BILLBOARD MILAGRO COFFEE PATAWALI KM 279.2 ARAH SELATAN NILAI - SEREMBAN
LOKASI BILLBOARD MILAGRO COFFEE PATAWALI ARAH UTARA KM 287.7 UTARA NILAI - BANGI


LOKASI BILLBOARD MILAGRO COFFEE PATAWALI KM 14.6 SELATAN KLIA-SHAH ALAMLOKASI BILLBOARD MILAGRO COFFEE PATAWALI KM 420.5 SELATAN BUKIT TAGAR - RAWANG

Kalau ada yang lalu area billboard kami di lebuh raya, jangan lupa sekeping tau !Untuk maklumat lanjut mengenai MILAGRO COFFEE PATAWALI - KOPI PATAWALI YANG PERTAMA DI DUNIA DAN DI MALAYSIA boleh hubungi kami di :

03-50217401
012-3702676 - Puan Salmah

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN