Tunggangan Endurance Milagro Coffee! KBS-MAM 2017!

 Kredit gambar untuk careta.my (Pencarian Raja Endurance Kapcai 2017)Puan Salmah Hayan, Milagro Coffee, Aqid Aqila Resources Sdn Bhd menyampaikan sumbangan penajaan kekomunitian istimewa untuk pelumba Kapcai Endurance KBS- MAM (Kementerian Belia Sukan- Motorsports Association Malaysia) 2017, Mohd Azrien Othman. Milagro Coffee yang sentiasa prihatin menyokong aktiviti komuniti sihat setempat ini juga positif menjangkakan prestasi memberangsangkan berterusan pelumba muda Mohd Azrien Othman yang kelihatannya sentiasa girang bersemangat untuk memberikan saingan pada perlumbaan pusingan pertama di litar Go Kart,PLUS Speedway Elite, Subang pada 28hb January 2017. Pusingan akhir dijadualkan berlangsung di Litar Sepang sekitar penghujung April 2017.
Antara yang hadir di majlis ringkas penajaan istimewa. Go! Mohd Azrien! Go! Milagro Coffee! Tunggangan bertenaga!  Semangat dan momentum endurance!


Rakan pembaca budiman boleh juga mengakses informasi Milagro Coffee di arkib posting entri terdahulu blog ini. Sebarang pertanyaan berkaitan pelan keusahawanan, senarai rakan pengedar Milagro Coffee berhampiran anda, pembelian, keusahawanan pasar tani dan sebagainya boleh menghubungi nombor yang tertera:

Puan Salmah Hayan : 012 - 370 2676Terima Kasih.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN