MILAGRO COFFEE PATAWALI BOLEH BELI DI LAZADA

MILAGRO COFFEE PATAWALI BOLEH BELI DI LAZADA. Hai semua ! GOOD NEWS !!


MILAGRO COFFEE PATAWALI BOLEH BELI DI LAZADA


MILAGRO COFFEE PATAWALI BOLEH BELI DI LAZADA


Jika tuan/puan nak beli MILAGRO COFFEE secara online. Kami sudah ada di LAZADA sekarang !

Hanya klik di sini sahaja :TENTANG MILAGRO COFFEE PATAWALI Milagro Coffee - 7 dalam 1 kopi pracampur yang dicampur dengan kualiti yang tinggi daripada kopi arabika dan robusta dan dipertingkatkan dengan beberapa ekstrak herba khas seperti Tinospora Crispa, Halia, Lada Hitam dan Rock Salt. Hasil daripada gabungan herba ini mampu merawat pelbagai penyakit dan juga boleh meningkatkan sistem imun kita.

Herba utama yang digunakan dalam Milagro Kopi adalah Tinospora Crispa. Tinospora crispa merupakan tumbuhan jenis mendaki dan berada dalam tumbuhan keluarga Menispermaceae. Ia juga dikenali dengan pelbagai nama vernakular seperti "Patawali" atau "Akar seruntum" kepada orang Melayu (Malaysia). Ia boleh didapati di bahagian barat daya China ke Asia Tenggara termasuk India, Indonesia, Filipina dan Malaysia.
Tinospora crispa telah digunakan oleh ramai pengamal tradisional untuk pelbagai rawatan seperti demam, tekanan darah tinggi, luka, cacing usus, jangkitan kulit, dan juga hiperglisemia. Selain daripada itu, Tinospora crispa juga digunakan dalam merawat kencing manis dalam bentuk ekstrak akueus disebabkan oleh kesan hipoglisemik yang boleh mengurangkan paras glukosa darah.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


STOKIS


AGEN